5 Simple Techniques For دیابت نوع اول

از غذاهایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند (غذاهایی که قند خون را خیلی سریع بالا می برند) مانند غذاهای فرآوری شده و غذاهای سرشار از کربوهیدرات ، قند یا چربی حیوانات خودداری کنید.

دیابت نوع ۱ و نوع ۲ بیماری‌های متفاوتی هستند، اما هر دو استفاده بدن را از انسولین تحت تاثیر قرار می‌دهند.

نژاد و قومیت هم از دیگر عوامل خطر ابتلا به این بیماری به‌ شمار می‌آید.

علائم 

وقتی سلول ها به انسولین مقاوم می شوند ، انتقال قند به سلول ها به انسولین بیشتری نیاز دارد و قند زیادی در خون باقی می ماند. با گذشت زمان ، اگر سلول ها به انسولین بیشتر و بیشتری احتیاج داشته باشند ، لوزالمعده نمی تواند انسولین کافی برای ادامه کار ایجاد کند و با شکست مواجه می شود.

برای تشخیص و درمان دیابت نوع دو باید به دکتر داخلی، دکتر غدد، متخصص کلیه (متخصص بیماری‌های کلیوی)، متخصص رژیم غذایی، فوق تخصص چشم، مربی ورزشی یا فیزیولوژیست ورزشی مراجعه کنید.

خطرات و مسائل دیابت برای کودکان اطلاعات عمومی خطرات و مسائل دیابت برای کودکان

خدمات پرستاری در منزل سپید گستر، خیال شما را از بابت پرستار در منزل راحت کرده است. فقط کافیست با کارشناسان سپید گستر تماس بگیرید و از آنها مشاوره بگیرید.

دیابت نوع دو با دیابت نوع یک فرق می‌کند. در نوع ۱ لوزالمعده هیچ انسولینی تولید نمی‌کند در حالی‌ که در دیابت تیپ ۲ لوزالمعده نمی‌تواند انسولین کافی تولید کند و انسولین تولیدی آنطور که باید و شاید کارش را درست انجام نمی‌دهد. هردو نوع بیماری در زمره دیابت قندی به ‌شمار می‌آیند یعنی باعث ایجاد هیپرگلیسمی (بالا رفتن قند خون) می‌شوند.

درمان خانگی فشار چشم چیست؟ چه غذاهایی فشار چشم را بالا میبرد؟

با ما همراه باشید تا بیشتر با دیابت نوع دو، علائم و دلایل آن آشنا شوید. پیشنهاد ما این است که به دریافت مشاوره آنلاین یا حضوری از متخصص غدد یا دکتر داخلی دکترتو، روند درمان را آغاز کنید.

طبق برآورد انجمن دیابت انگلستان، تنها ۹ درصد از والدین قادر بودند تا چهار علامت اصلی دیابت نوع ۱ را شناسایی کنند. در سال ۲۰۱۳، این مقدار به ۱۴% افزایش یافت.

یکی از شایع‌ترین نشانه‌های ابتلا به دیابت تیپ ۲، تکرر ادرار در طول روز و حتی شب‌ها است. زمانی که میزان قند خون از حد طبیعی در مبتلایان به دیابت بیشتر می‌شود، کلیه‌ها مجبورند که بیشتر کار کنند تا قند اضافی را دفع کنند.

همیار دکترِتو گفت: ۱۴۰۱/۰۷/۰۹ در ۸:۳۳ ق٫ظ خوشحالیم مطالب مفید get more info واقع شده است. موفق باشید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *